Германският пазарен лидер в софтуерните решения за бизнеса, SAP купи новопостроената клас

...
Германският пазарен лидер в софтуерните решения за бизнеса, SAP купи новопостроената клас
Коментари Харесай

SAP сключи най-голямата сделка от 3 години насам на офис пазара у нас

Германският пазарен водач в софтуерните решения за бизнеса, SAP купи новопостроената клас А офис постройка Park Lane Office Center в най-голямата капиталова договорка в офисния бранш в България за последните три години по оценки на анализатори в бранша. Цената на договорката обаче остава загадка. 

Предстои всички чиновници на SAP в България да се реалокират в новата офис постройка в края на 2022 година Към момента те са ситуирани в три офиса на разнообразни местоположения в София. Работните пространства в новата постройка на SAP ще бъдат проектирани по отношение на новата идея за гъвкава работа (Flex work), на която компанията залага за в бъдеще. Това е модел, който включва композиция от отдалечена и присъствено в офиса работа, основана на взаимно доверие. В компанията имат вяра, че по този начин ще може да се реализира оптималният баланс сред работа и персонален живот, а това ще разреши на чиновниците да дават най-хубавото от себе си. 

„ Нашият развоен център е основен за тактиката на SAP. Ние сме осмият по величина в световната мрежа на компанията и през миналата 2020 година екипите ни се усилиха с над 15% “, споделя Радослав Николов, изпълнителен шеф на SAP Labs България, развойното звено на немския софтуерен колос. „ През тази година разкрихме над 300 нови позиции за софтуерни експерти и продължаваме разширението на компанията. Все множеството отговорности, които получаваме, както и доверието в нашата локация, което SAP показва, се затвърждават с инвестицията в лична офис постройка в София “, добавя той.

Park Lane Office Center е с повърхност от 34 800 кв.м, от които 11 етажа и 2 подземни равнища. Сградата се намира в региона на шопинг мол „ Парадайз център “, ул. „ Сребърна “ 16 и бе приключена през юни тази година. В нея към този момент се обитава централата на „ Алианц България “, които събраха на едно място повече от 600 свои чиновници от 9 разнообразни местоположения. 

Сградата е проектирана и изпълнена съгласно най-високите интернационалните стандарти в бранша. Съвременните механически системи, употребявани при построяването на постройката, разрешават достъп на огромни количества рафиниран пресен въздух в офис пространствата. Внедрена е и специфична технология за UV стерилизация на въздуха. Тези и други спецификации трансформират парцела в healthy building и обезпечават удобна и безвредна работна среда на всички чиновници и клиенти на Park Lane Office Center.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР